TOPP Handdoekrolautomaat Integra ELP wit/blauw

170301

Deze TOPP Integra handdoekrolautomaat is onze best verkochte katoenen handdoekrolautomaat. Een zeer robuust en betrouwbaar handdroogsysteem, ideaal voor zelfs de drukste wasruimte. Het biedt voordelen op het gebied van hygiëne, service en milieu en biedt jou een ‘comfort zoals thuis’ handdroogervaring. Het verbruiksartikel dat wordt gebruikt in deze automaten, de katoenen handdoekrol, is een natuurlijk biologisch afbreekbaar product, waardoor dit systeem een positieve keuze is voor het milieu. De katoenen rollen leveren ca. 200 handdrogingen. Ook verkrijgbaar met een vandalismebestendige roestvrijstalen kap.

Ideaal voor drukke plekken. Houd je ruimte hygienisch schoon en zonder papierenafval. Méér dan 40 jaar in de markt. Een universeel vergrendelingssysteem om diefstal tegen te gaan.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Stuks 1
Materiaal ABS en technische thermoplasten
Kleur wit/blauw
Keurmerk ISO:9001 & ISO:14001
Garantie 1 jaar
Merk TOPP
Geschikt voor 190540, 190545

Omschrijving

Deze TOPP Integra handdoekrolautomaat is onze best verkochte katoenen handdoekrolautomaat. Een zeer robuust en betrouwbaar handdroogsysteem, ideaal voor zelfs de drukste wasruimte. Het biedt voordelen op het gebied van hygiëne, service en milieu en biedt jou een ‘comfort zoals thuis’ handdroogervaring.
Het verbruiksartikel dat wordt gebruikt in deze automaten, de katoenen handdoekrol, is een natuurlijk biologisch afbreekbaar product, waardoor dit systeem een positieve keuze is voor het milieu. De katoenen rollen leveren ca. 200 handdrogingen. Ook verkrijgbaar met een vandalismebestendige roestvrijstalen kap.