Handdoekrol katoen, breedte ca. 27 cm, wit

190540

Een katoenen handdoekrol biedt jou een ‘comfort zoals thuis’ handdroogervaring. Perfect voor jouw schone, hygiënische en uitnodigende sanitaire ruimte. Het katoen is zo zacht als 'gewone' handdoeken. Daarnaast zijn katoenen handdoekrollen een hoogwaardig alternatief voor papieren handdoekjes. Bijkomend voordeel is dat je met handdoekrollen in combinatie met onze handdoekrolautomaten geen prullenbak meer nodig hebt. Dus ook economisch voordelig!

Comfort zoals thuis gevoel. Duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Economisch voordelig. Circa 200 drogingen. Geschikt voor iedere sector.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Stuks 1
Meter 40
Lagen 1
Materiaal Katoen
Kleur wit
Kwaliteit Excellent
Merk TOPP
Geschikt voor 171301, 170301, 170302, 711302

Omschrijving

Een katoenen handdoekrol biedt jou een ‘comfort zoals thuis’ handdroogervaring. Perfect voor jouw schone, hygiënische en uitnodigende sanitaire ruimte. Het katoen is zo zacht als ‘gewone’ handdoeken. Daarnaast zijn katoenen handdoekrollen een hoogwaardig alternatief voor papieren handdoekjes. Bijkomend voordeel is dat je met handdoekrollen in combinatie met onze handdoekrolautomaten geen prullenbak meer nodig hebt. Dus ook economisch voordelig!