Hoe schoon is jouw bedrijf?

Een hygiënische en veilige omgeving bieden waarin medewerkers zichzelf kunnen zijn en optimaal kunnen presteren. Of jouw klanten de beste ervaring bieden met jouw bedrijf, óók in het kleinste kamertje. Dát is jouw prioriteit, toch? Maar hoe zorg je voor een veilige omgeving wanneer er altijd wel ziekteverwekkers op de loer liggen?

Bescherm medewerkers en klanten tegen virussen

Een goede sanitaire hygiëne helpt voorkomen dat virussen zich verspreiden. Maar met alleen een fris doekje over de toiletbril ben je er nog niet. Ziekteverwekkers worden pas écht bestreden wanneer je ze geen kans geeft om te hechten aan jouw sanitair. En daar helpen wij graag bij!

Tot 7 dagen lang een schoon en fris toilet

Het sanitair van bedrijven naar een hoger niveau tillen. Dát is onze missie. Hoe we dit doen? Met onze dieptereiniging zorgen wij voor stralend sanitair dat tot wel 7 dagen lang schoon en fris blijft. Hierin gaan wij verder dan alleen een fris doekje over de bril. Ook de lastige plekjes en hoekjes worden meegenomen. En door onze kiemdodende coating kunnen vuil en bacteriën zich gedurende 7 tot 9 dagen niet hechten. Dat deze coating tevens de aanhechting van kalk voorkomt is mooi meegenomen. Kortom, met onze dieptereiniging creëer je écht een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jezelf, je medewerkers én je klanten.

De voordelen van onze dieptereiniging:

  • Je hebt geen omkijken naar de schoonmaak van het sanitair, want wij komen wekelijks langs
  • Je bespaart tijd omdat het reguliere schoonmaakwerk tussendoor sneller klaar is
  • Je bespaart geld omdat onderhoud en service van zeepdispensers, luchtverfrissers en urinoirroosters is inbegrepen (optioneel)
  • De service is dagelijks opzegbaar
  • Wij zorgen voor een persoonlijke én professionele aanpak en jij krijgt één vast aanspreekpunt

Sanitair wordt teruggebracht naar nieuwstaat

Voorafgaand aan een wekelijkse dieptereiniging voeren wij eenmalig een periodieke dieptereiniging uit. Tijdens deze diepreiniging wordt het sanitair qua hygiëne teruggebracht naar nieuwstaat. De oorspronkelijke glans van chroom en porselein keert terug en bacteriën worden vernietigd. Na deze periodieke reiniging zorgen wij er met onze wekelijkse dieptereiniging voor dat jouw sanitair tot wel 7 dagen lang schoon en fris blijft. Kortom: onze TOPP-service helpt de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen, óók in jouw bedrijf!

Vraag een gratis dieptereiniging aan

Eerst zien, dan geloven? Dat snappen wij. Daarom bieden wij een gratis periodieke dieptereiniging aan (ter waarde van € 750,00) bij jouw bedrijf. Maak dus snel een afspraak met één van onze TOPP-ondernemers en geniet weer van glimmend schoon sanitair.

Waarom gratis?

Wij geloven dat hygiënisch, veilig en schoon sanitair voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarnaast heeft de geschiedenis ons geleerd dat méér dan duizend bedrijven die van onze dieptereiniging gebruik maken niet meer zonder kunnen en willen. Medewerkers en klanten zullen aangenaam verrast zijn wat schoon en fris sanitair écht inhoud!

Gratis dieptereiniging aanvragen