TOPP Toiletroldispenser Sigma ELP RVS-look

171204

Deze TOPP Sigma dispenser voor toiletpapier met de mogelijkheid voor een dubbele rol, zorgt voor continuïteit van de papiertoevoer. Hij is ideaal voor iedere omgeving en geschikt voor elke toiletrol met een kerndiameter tussen 28 en 45 mm en met een buitendiameter tot 140 mm. Ook geschikt voor toiletrollen zonder kern. De unit bevat intelligente functies voor onderhoud, zoals een speciaal schild dat automatisch toegang tot de nieuwe toiletrol verhindert totdat de originele rol op is en zo het papierverbruik vermindert. Tot slot bevat het een kenmerkend, doorschijnend elliptisch inzetstuk aan de voorkant om aan te geven wanneer bijvullen nodig is en zorgt een verwijderbaar remsysteem voor controle over het verbruik, waardoor verspilling tot een minimum wordt beperkt.

Ideaal voor elk gewenste omgeving; lichte, gemiddelde, vele drukte. Capaciteit voor 1000 velletjes toiletpapier. Voorzien van inspectievenster, zodat je optijd weer bijvult. Een universeel vergrendelingssysteem om diefstal tegen te gaan.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Downloads

Vulinstructie TOPP Toiletroldispenser Sigma ELP Download
Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Stuks 1
Materiaal ABS en technische thermoplasten
Kleur designer
Keurmerk ISO:9001 & ISO:14001
Afmeting (in cm) 19,7 x 31 x 14,3
Garantie 1 jaar
Merk TOPP
Geschikt voor 300248, 300289

Omschrijving

Deze TOPP Sigma dispenser voor toiletpapier met de mogelijkheid voor een dubbele rol, zorgt voor continuïteit van de papiertoevoer. Hij is ideaal voor iedere omgeving en geschikt voor elke toiletrol met een kerndiameter tussen 28 en 45 mm en met een buitendiameter tot 140 mm. Ook geschikt voor toiletrollen zonder kern.
De unit bevat intelligente functies voor onderhoud, zoals een speciaal schild dat automatisch toegang tot de nieuwe toiletrol verhindert totdat de originele rol op is en zo het papierverbruik vermindert.
Tot slot bevat het een kenmerkend, doorschijnend elliptisch inzetstuk aan de voorkant om aan te geven wanneer bijvullen nodig is en zorgt een verwijderbaar remsysteem voor controle over het verbruik, waardoor verspilling tot een minimum wordt beperkt.