TOPP Toiletroldispenser Maxima ELP RVS-look

171201

Onze Maxima toiletroldispenser is voor grote toiletrollen met reserve-rollen, ideaal voor omgevingen met (extreem) veel verkeer. De unit is geschikt voor elke toiletrol met een kerndiameter van 56-62 mm en heeft een buitendiameter van 280 mm. Maxima bevat intelligente functies voor service, zoals een speciaal schild dat automatisch toegang tot de nieuwe rol verhindert totdat de originele rol af is. Dankzij deze functie is het mogelijk tot wel 20% op papier te besparen. Het bevat ook functies zoals een praktisch inspectievenster om te laten zien wanneer bijvullen nodig is.

Ideaal voor drukke plekken. Voorzien van inspectievenster, zodat je optijd weer bijvult. Een universeel vergrendelingssysteem om diefstal tegen te gaan. Een universeel vergrendelingssysteem om diefstal tegen te gaan.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Stuks 1
Materiaal ABS en technische thermoplasten
Kleur designer
Keurmerk ISO:9001 & ISO:14001
Afmeting (in cm) 29,5 x 42 x 13,5
Garantie 1 jaar
Merk TOPP
Geschikt voor 300233, 300234, 300241

Omschrijving

Onze Maxima toiletroldispenser is voor grote toiletrollen met reserve-rollen, ideaal voor omgevingen met (extreem) veel verkeer. De unit is geschikt voor elke toiletrol met een kerndiameter van 56-62 mm en heeft een buitendiameter van 280 mm.

Maxima bevat intelligente functies voor service, zoals een speciaal schild dat automatisch toegang tot de nieuwe rol verhindert totdat de originele rol af is. Dankzij deze functie is het mogelijk tot wel 20% op papier te besparen. Het bevat ook functies zoals een praktisch inspectievenster om te laten zien wanneer bijvullen nodig is.