TOPP Handdoekrolautomaat Tekna ELP RVS-look

171302

Deze TOPP Tekna handdoekrolautomaat is retractable. Het biedt voordelen op het gebied van hygiëne, service en milieu en biedt jou een ‘comfort zoals thuis’ handdroogervaring. Na ieder gebruik trekt de automaat de handdoek strak en ben je verzekerd van een schone, droge handdoek. Het verbruiksartikel - de katoenen handdoek - is een natuurlijk biologisch afbreekbaar product, waardoor dit systeem een positieve keuze is voor het milieu. De katoenen rollen leveren ca. 200 handdrogingen. Ook verkrijgbaar met een vandalismebestendige roestvrijstalen kap.

Iedere bezoekers verzekerd van een droge handdoek. Houd je ruimte hygienisch schoon en zonder papierenafval. Méér dan 40 jaar in de markt. Een universeel vergrendelingssysteem om diefstal tegen te gaan.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Stuks 1
Materiaal ABS en technische thermoplasten
Kleur designer
Keurmerk ISO:9001 & ISO:14001
Afmeting (in cm) 47,5 x 41 x 25,5
Garantie 1 jaar
Merk TOPP
Geschikt voor 190540, 190545

Omschrijving

Deze TOPP Tekna handdoekrolautomaat is retractable. Het biedt voordelen op het gebied van hygiëne, service en milieu en biedt jou een ‘comfort zoals thuis’ handdroogervaring. Na ieder gebruik trekt de automaat de handdoek strak en ben je verzekerd van een schone, droge handdoek.
Het verbruiksartikel – de katoenen handdoek – is een natuurlijk biologisch afbreekbaar product, waardoor dit systeem een positieve keuze is voor het milieu. De katoenen rollen leveren ca. 200 handdrogingen. Ook verkrijgbaar met een vandalismebestendige roestvrijstalen kap.