TOPP Wandcommode Baby Change horizontaal grijs

180911

De babyverschoontafel is ontworpen voor het veilig en hygiënisch verwisselen van luiers in openbare wasruimten, daarnaast biedt het betrouwbare sterkte en jarenlange dienst. Het wordt geleverd met een zelfklevend aluminium bord voor op de deur van de toiletruimte dat aangeeft dat er een commode aanwezig is. Tashaken aan beide uiteinden van de commode completeren het geheel. Elke babyverschoontafel wordt geleverd met universele instructiegrafieken en veiligheidsmededelingen in zes talen en braille. Het bevat stalen montagebeugels en scharnieren. Een verborgen pneumatisch gasveermechanisme zorgt voor gecontroleerd openen en sluiten met één hand van de commode.

Robuust materiaal van polyethyleen met hoge dichtheid. Ontwikkeld voor de meest veeleisende markten.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Stuks 1
Materiaal Door de FDA goedgekeurd geblazen hogedichtheidspolyethyleen met Microban
Kleur grijs
Keurmerk ISO:9001 & ISO:14001
Afmeting (in cm) 50,8 x 89,5 x 48,9
Garantie 1 jaar
Merk TOPP

Omschrijving

De babyverschoontafel is ontworpen voor het veilig en hygiënisch verwisselen van luiers in openbare wasruimten, daarnaast biedt het betrouwbare sterkte en jarenlange dienst.

Het wordt geleverd met een zelfklevend aluminium bord voor op de deur van de toiletruimte dat aangeeft dat er een commode aanwezig is. Tashaken aan beide uiteinden van de commode completeren het geheel.

Elke babyverschoontafel wordt geleverd met universele instructiegrafieken en veiligheidsmededelingen in zes talen en braille. Het bevat stalen montagebeugels en scharnieren. Een verborgen pneumatisch gasveermechanisme zorgt voor gecontroleerd openen en sluiten met één hand van de commode.