Gratis dieptereiniging regio Zuid-West

Een veilige omgeving bieden voor jouw medewerkers, klanten of bezoekers. Dát is je prioriteit als bedrijf, toch? Maar hoe zorg je voor een veilige omgeving wanneer er altijd wel een virus op de loer ligt?

Bescherm medewerkers en klanten tegen virussen

Een goede sanitaire hygiëne helpt bij de verspreiding van virussen. Maar daar blijkt het vaak mis te gaan. Uit onderzoek blijken (openbare) wc’s namelijk hartstikke vies te zijn. Méér dan de helft van de toiletruimtes komen op het gebied van toilethygiëne niet positief uit de test. Dat kan beter en wij helpen je daar graag bij!

Tot 7 dagen lang een schoon en fris toilet

Het sanitair in Nederland naar een hoger niveau tillen. Dát is onze missie. Hoe we dit doen? Met onze dieptereiniging zorgen wij voor stralend sanitair dat tot wel 7 dagen lang schoon en fris blijft. Hierin gaan wij verder dan alleen een fris doekje over de bril. Ook de lastige plekjes en hoekjes worden meegenomen. En door onze kiemdodende coating kunnen vuil en bacteriën zich gedurende 7 tot 9 dagen niet hechten. Dat deze coating tevens de aanhechting van kalk voorkomt is mooi meegenomen. Kortom, met onze dieptereiniging creëer je écht een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jezelf, je medewerkers én je klanten.

De voordelen van onze dieptereiniging:

  • Je hebt geen omkijken naar de schoonmaak van het sanitair, want wij komen wekelijks langs
  • Je bespaart tijd omdat het reguliere schoonmaakwerk tussendoor sneller klaar is
  • Je bespaart geld omdat onderhoud en service van zeepdispensers, luchtverfrissers en urinoirroosters is inbegrepen
  • De service is dagelijks opzegbaar, aan ons dus om te bewijzen dat dat niet nodig is
  • Wij zorgen voor een persoonlijke én professionele aanpak en jij krijgt één vast aanspreekpunt

Kortom: onze TOPP-service helpt de verspreiding van virussen te voorkomen, óók bij jouw organisatie!

Win een gratis dieptereiniging!

Eerst zien, dan geloven? Dat snappen wij. Daarom geven wij een gratis dieptereiniging weg! Kans maken? Klik op onderstaande button en laat je gegevens achter.

Win een gratis dieptereiniging