TOPP Zeepdispenser no touch Savona ELP RVS-look

171104

Onze TOPP Savona Auto dispensers bieden een uiterst hygiënische oplossing voor het wassen van de handen. Deze automatische zeepdispenser werkt op infrarood-nabijheidstechnologie met een snelle dosisafgifte en is daardoor één van de meest gebruiksvriendelijke no-touch zeepdispensers in zijn soort! De dispenser is geschikt voor zowel vloeibare- als foamzeep. Je kunt kiezen uit 1 liter tankjes of cartridges. Dankzij de zeer energiezuinige elektronische module heeft deze zeepdispenser slechts twee D-Cell-batterijen nodig om ca. 96 flessen vloeibare zeep van 1 liter te onderhouden, dus zeer zuinig in verbruik. Ook verkrijgbaar in rvs-look.

Een robuuste en betrouwbaar dispensers met een sterke eigenschappen voor handhygiëne. Één van 's werelds zuinigste no-touch zeepdispenser. Verkrijgbaar in zowel vloeibare-, als foamzeep. Een universeel vergrendelingssysteem om diefstal tegen te gaan.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Stuks 1
Materiaal ABS en technische thermoplasten
Kleur designer
Keurmerk ISO:9001 & ISO:14001
Garantie 1 jaar
Merk TOPP
Geschikt voor 100107, 195060, 190205, 190206, 190207

Omschrijving

Onze TOPP Savona Auto dispensers bieden een uiterst hygiënische oplossing voor het wassen van de handen. Deze automatische zeepdispenser werkt op infrarood-nabijheidstechnologie met een snelle dosisafgifte en is daardoor één van de meest gebruiksvriendelijke no-touch zeepdispensers in zijn soort!
De dispenser is geschikt voor zowel vloeibare- als foamzeep. Je kunt kiezen uit 1 liter tankjes of cartridges.
Dankzij de zeer energiezuinige elektronische module heeft deze zeepdispenser slechts twee D-Cell-batterijen nodig om ca. 96 flessen vloeibare zeep van 1 liter te onderhouden, dus zeer zuinig in verbruik.
Ook verkrijgbaar in rvs-look.