TOPP Zeepdispenser navulbaar Savona ELP RVS-look

171102

Deze TOPP Savona zeepdispenser met hendel is een klassiek ontworpen dispenser voor vloeibare zeep die geschikt is voor alle handenwasomgevingen. De zeepdispenser is verkrijgbaar met een cartridge. Het is robuust, betrouwbaar en heeft sterke eigenschappen voor handhygiëne. De verbruiksartikelen bestaan uit een breed scala van gewone, cosmetische en antibacteriële zepen tot ontsmettingsgel.

Makkelijk in onderhoud en overal toepasbaar. Een eenvoudig, modern design van sterk duurzaam materiaal. Voorzien van inspectievenster, zodat je optijd weer bijvult. Een universeel vergrendelingssysteem om diefstal tegen te gaan.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Stuks 1
Inhoud (in liters) 0.8
Materiaal ABS en technische thermoplasten
Kleur designer
Keurmerk ISO:9001 & ISO:14001
Afmeting (in cm) 27,5 x 11 x 11,8
Dosering 2000
Garantie 1 jaar
Merk TOPP
Geschikt voor 100107, 195060, 190204, 190203,

Omschrijving

Deze TOPP Savona zeepdispenser met hendel is een klassiek ontworpen dispenser voor vloeibare zeep die geschikt is voor alle handenwasomgevingen.

De zeepdispenser is verkrijgbaar met een cartridge. Het is robuust, betrouwbaar en heeft sterke eigenschappen voor handhygiëne. De verbruiksartikelen bestaan uit een breed scala van gewone, cosmetische en antibacteriële zepen tot ontsmettingsgel.