Hoe schoon is jouw school?

Een veilige omgeving bieden waarin leerlingen zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen. Dát is je prioriteit als school, toch? Maar hoe zorg je voor een veilige omgeving wanneer er altijd wel een virus op de loer ligt?

Bescherm leerlingen en docenten tegen virussen

Een goede sanitaire hygiëne helpt bij de verspreiding van virussen. Maar daar gaat het vaak mis. Wc’s op scholen blijken namelijk hartstikke vies te zijn. Dat kan beter en wij helpen je daar graag bij!

Tot 7 dagen lang een schoon en fris toilet

Het sanitair op scholen naar een hoger niveau tillen. Dát is onze missie. Hoe we dit doen? Met onze dieptereiniging zorgen wij voor stralend sanitair dat tot wel 7 dagen lang schoon en fris blijft. Hierin gaan wij verder dan alleen een fris doekje over de bril. Ook de lastige plekjes en hoekjes worden meegenomen. En door onze kiemdodende coating kunnen vuil en bacteriën zich gedurende 7 tot 9 dagen niet hechten. Dat deze coating tevens de aanhechting van kalk voorkomt is mooi meegenomen. Kortom, met onze dieptereiniging creëer je écht een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jezelf, je medewerkers én je leerlingen.

De voordelen van onze dieptereiniging:

  • Je hebt geen omkijken naar de schoonmaak van het sanitair, want wij komen wekelijks langs
  • Je bespaart tijd omdat het reguliere schoonmaakwerk tussendoor sneller klaar is
  • Je bespaart geld omdat onderhoud en service van zeepdispensers, luchtverfrissers en urinoirroosters is inbegrepen
  • De service is dagelijks opzegbaar
  • Wij zorgen voor een persoonlijke én professionele aanpak en jij krijgt één vast aanspreekpunt

Kortom: onze TOPP-service helpt de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen, óók bij jou op school!

Vraag een gratis hygiënecheck aan

Eerst zien, dan geloven? Dat snappen wij. Daarom komen wij graag persoonlijk langs voor een gratis hygiënecheck (ter waarde van € 250,-) bij jou op school. Maak dus snel een afspraak met één van onze TOPP-ondernemers.

Gratis hygiënecheck aanvragen