Drie maanden dieptereiniging – zonder contract

Wil je de voordelen van onze dieptereiniging in de praktijk ondervinden? Probeer onze unieke service uit voor een proefperiode van drie maanden. Je betaalt alleen voor de proefperiode – in die tijd laten we jou graag zien wat we kunnen betekenen. En na deze periode zeg je de service eenvoudig op. Zonder consequenties.

Hoe werkt de actie?

1: Vul in het formulier hiernaast je gegevens in.
2: We nemen contact met je op om een datum te plannen voor de eerste dieptereiniging.
3: Een servicemedewerker van TOPP komt bij je langs om de unieke service uit te voeren. Dit doen we wekelijks – tot het einde van de proefperiode.
4: Na drie maanden maken we een afspraak om je ervaringen te horen. Overtuigd? Dan maken we graag een vervolgafspraak met je.

Glimmend en bacterievrij sanitair

Dieptereiniging is een service waarbij onze medewerkers iedere week jouw sanitaire ruimte heel grondig schoonmaken. Hierbij worden óók lastige plekjes en hoekjes in het toilet meegenomen. Schoonmaken tot in de kern noemen wij dat, mét een langdurig resultaat. Tijdens een dieptereiniging brengen wij een kiemdodende coating aan, waardoor bacteriën zich gedurende 7 tot 9 dagen niet kunnen hechten. Hiermee zorgt een dieptereiniging voor een 99% bacterievrij toilet. Ook vuil en kalk zullen zich na het aanbrengen van de coating niet meer hechten aan de wastafel, het toilet of het urinoir.

Wekelijkse service

Onze dieptereiniging garandeert tot 9 dagen lang een schoon en fris toilet. Onze servicemedewerker komt wekelijks langs om de dieptereiniging uit te voeren, waardoor je doorlopend voorzien bent van hygiënisch schoon sanitair.

Meer over dieptereiniging

Nog meer lezen over dieptereiniging, de voordelen bekijken óf lezen hoe andere bedrijven deze service ervaren? Lees hier verder. 

Holland Map
Landelijke dekking

Service en dienstverlening door héél Nederland

Waar vind je onze vestigingen?