Mattenactie: twee weken gratis schoon- of droogloopmat uitproberen

Benieuwd hoe onze schoon- of droogloopmatten in de praktijk bevallen? Profiteer van onze mattenactie en probeer twee weken lang gratis een schoonloopmat of droogloopmat uit.

Hoe werkt de actie?

1: Vul in het formulier hiernaast je gegevens in.
2: We nemen contact met je op om een afspraak te plannen voor het leveren van de mat naar keuze bij jou op locatie.
3: Je test de schoon- of droogloopmat twee weken gratis uit.
4: 5: Na twee weken komen we opnieuw bij je langs om de mat op te halen. Is het gebruik van de mat bevallen? Dan maken we graag een vervolgafspraak met je.

Altijd een goede binnenkomer

Een deurmat is onmisbaar in iedere winkel, op kantoor of in de horeca. Met een schoon- of droogloopmat houd je namelijk niet alleen vuil en vocht buiten de deur, je voorkomt ook vervelende glijpartijen. En kies je voor een deurmat met logo, dan geef je óók direct een visitekaartje af.

TOPP zorgt voor een unieke binnenkomer bij jou op de zaak. Wij snijden je deurmat op maat en zorgen ervoor dat deze netjes wordt gelegd. En sluit je ook nog eens een was- en wisselservice met ons af, dan ben je áltijd verzekerd van een schone deurmat.

Was- en wisselservice

Wanneer er veel mensen over de vloer komen wordt een schoon- of droogloopmat intensief gebruikt. Vooral in periodes waarin het veel regent, kan de mat er na verloop van tijd minder mooi uit komen te zien. Met onze was- en wisselservice ben je áltijd verzekerd van een schone mat. Het werkt als volgt: een servicemedewerker van TOPP komt volgens de afgesproken frequentie jouw mat ophalen en zorgt ervoor dat er een andere, schone mat bij jouw entree komt te liggen. Deze service wordt periodiek herhaald. En wil je dat we een keertje extra komen? Geen probleem; je kunt de was- en wisselfrequentie eenvoudig aanpassen.

Meer over onze deurmatten

Nog meer lezen over ons assortiment aan deurmatten, de voordelen bekijken óf lezen hoe andere bedrijven deze service ervaren? Lees hier verder. 

Holland Map
Landelijke dekking

Service en dienstverlening door héél Nederland

Waar vind je onze vestigingen?