TOPP Handdoekrolautomaat POD ELP wit

170206

Onze gepatenteerde TOPP handdoekrolautomaat is de nieuwe generatie mechanische handdoekrolautomaat. Deze dispenser heeft een papiercapaciteit variërend van 120 tot 150 meter en met z'n reserverollaadsysteem voorkom je papierverspilling, want als je ziet dat de rol bijna op is kan je een nieuwe rol al laden. Deze functie kan tot wel 14% papierverbruik besparen. Zowel de 1- als 2-laags hygiënepapier past in de automaat en is voorzien van een modern design. Uitstekend voor een efficiënte en stijlvolle handdroging.

Compact formaat voor kleine ruimtes Duurzame en betrouwbare automaat dat het altijd doet Transparante afdekking dat zorgt voor snelle controle tijdens drukte Altijd een droge papierenhanddoekje paraat voor jouw toiletbezoeker
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Stuks 1
Materiaal ABS en technische thermoplasten
Kleur wit/blauw
Afmeting (in cm) 47 x 32 x 33
Geschikt voor 300401, 300402, 300359

Omschrijving

Onze gepatenteerde TOPP handdoekrolautomaat is de nieuwe generatie mechanische handdoekrolautomaat. Deze dispenser heeft een papiercapaciteit variërend van 120 tot 150 meter en met z’n reserverollaadsysteem voorkom je papierverspilling, want als je ziet dat de rol bijna op is kan je een nieuwe rol al laden. Deze functie kan tot wel 14% papierverbruik besparen.

Zowel de 1- als 2-laags hygiënepapier past in de automaat en is voorzien van een modern design. Uitstekend voor een efficiënte en stijlvolle handdroging.