Topp
Bel de hygiënespecialist:
0316 24 23 56
(Lokaal tarief)
Inloggen Inloggen

Bescherm leerlingen en docenten tegen micro- organismen

Ga voor TOPP handreiniging

Wist je dat 80% van de infecties ontstaat door het niet wassen van de handen na bijvoorbeeld een toiletbezoek? Na een bezoek aan het kleinste kamertje hebben we zo’n 200 bacteriën op onze handen die via onze slijmvliezen in ons lichaam terecht kunnen komen. Zeker op plekken als scholen is het desinfecteren van de handen éxtra belangrijk. Wij vertellen meer.

Voorkom griepinfectie

Scholieren, docenten, ouders…..Met altijd wel iemand in de buurt die aan het snotteren is, blijven we elkaar aansteken. Het wassen van de handen speelt hierin een belangrijke rol. Wist je dat maar liefst 47 procent van de gevallen een griepinfectie kan voorkomen door het juist wassen van de handen? Natuurlijk is een goede handreiniging hierbij essentieel.

Makkelijk in gebruik

In ons assortiment hebben wij diverse handreinigingsmiddelen, geschikt voor elke branche. Zo geven wij keuze uit de antibacteriële handzeep of alcoholhoudende gel. Natuurlijk hebben wij ook zeep- en no-touch dispensers in ons assortiment. Deze vullen onze servicemedewerkers aan met zeep naar keuze: jij hebt er geen omkijken meer naar!

Alle voordelen van TOPP handreiniging:

  • Handen wassen zonder water en zeep;
  • Helpt infectie- en verzuimrisico te vermijden;
  • Helpt de huid beschermen;
  • Biologisch afbreekbaar.

Kortom: onze TOPP handreinigingsmiddelen zorgen wederom voor een TOPP-beleving, ook bij jou op school!

Meer weten over hoé effectief handreinigingsmiddelen tegen virussen werken? NU.nl schreef er een artikel over!

Contact opnemen