21 jun 2018

TOPP maakt je MVO-beleid lonend

Hoewel ondernemers niet verplicht zijn een MVO-beleid te voeren, staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen tegenwoordig hoog op de agenda van bedrijven. De reden hiervan is de consument: ruim 70% van de Nederlanders vindt het belangrijk dat een organisatie MVO-proof is. Naast een imago-kwestie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen ook een positieve invloed op je kosten. Duurzame oplossingen als energie- en waterbesparing, afvalvermindering en milieuvriendelijke producten besparen je geld. Maar de grootste winst wordt natuurlijk behaald bij het welzijn van mens, dier en milieu. Met TOPP producten en diensten maak je de wereld een beetje mooier zonder afbreuk te doen aan je bedrijfsresultaat.

Milieuvriendelijke producten

Als TOPP streven wij naar producten die zo min mogelijk schadelijke effecten hebben op onze maatschappij. En daar staan wij niet alleen in; de vraag naar duurzame artikelen is groot en onze visie wordt gedeeld door talloze organisaties. Daarom hebben wij een ruim assortiment alledaagse producten die milieuvriendelijk zijn en duurzaam zijn geproduceerd. Ons eigen merk TOPP schoonmaakmiddelen bijvoorbeeld reinigt, verdrijft geuren en ontstopt zonder ons milieu te beschadigen. Agressieve stoffen zijn vervangen door micro-organismen die vuil verteren tot in de kleinste hoekjes. Omdat de vloeistoffen hoog geconcentreerd zijn, is er slechts een kleine dosis nodig voor een grondige reiniging en dat bespaart onnodige kosten. Meer weten? Lees dan hier het artikel over onze TOPP middelen.

Het Cradle-to-Cradle toiletpapier van Black Satino is het meest milieuvriendelijke toiletpapier ter wereld. De prachtig vormgegeven, 100% gerecyclede toiletpapierdispensers worden gratis in bruikleen gegeven wanneer je het toiletpapier bij ons afneemt. En ons assortiment PowerSterko afvalzakken is CO2-neutraal geproduceerd en van ijzersterke kwaliteit.

Duurzame materialen

‘Doing good’ voor het milieu leidt bij TOPP ook tot ‘doing well’ wat betreft kostenbesparing. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van urinoirs. Met het Urimat watervrije urinoir bespaar je jaarlijks tienduizenden liters kostbaar drinkwater. Het urinoir is hygiënisch en garandeert een geurloos gebruik. De strak vormgegeven modellen bestaan uit duurzaam geproduceerde materialen en zijn vandalismebestendig. Voor het reinigingssysteem wordt gebruik gemaakt van microbiologische, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Er zijn verschillende soorten urinoirs verkrijgbaar, waarvan een deel uitgerust is met een display waarop je jouw boodschap kunt laten vertonen. Klik hier om alles over deze bijzondere urinoirs te lezen.

Maak je organisatie MVO-proof met TOPP

TOPP biedt talloze mogelijkheden die een bijdrage kunnen leveren aan je MVO-doelstelling. Voor praktisch al onze producten bieden wij uitstekende, milieuvriendelijke alternatieven. En dit gaat verder dan je denkt. Zo maken wij bijvoorbeeld met onze geurmachines gebruik van natuurlijke, etherische oliën die volkomen veilig zijn voor mens, dier en milieu. Onze Colorstar logomatten bestaan voor 50% uit gerecycled P.E.T.

Ook de complete serie dispensers van het merk Black Satino is gemaakt van recycled ABS. Dit merk laat zien dat duurzaam ook erg mooi kan zijn!
Ook bij onze dienstverlening en het uitvoeren van onze totaalservice gebruiken wij zoveel mogelijk milieuvriendelijke producten.

Wil je weten wat wij nog meer kunnen betekenen voor jouw bedrijf op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bel dan met onze medewerkers op 0900-204 00 00. Zij staan je graag te woord en denken graag milieuvriendelijk met je mee.

Terug naar overzicht